ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (ΦΩΤΟ)

Με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα 45χρονα του ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα, ενώ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φ. Γεννηματά σε δήλωσή της σημείωσε πως «το ΠΑΣΟΚ και η παράταξη ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό του αγρότη».

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

“Το μήνυμά μας από εδώ από το ΚΙΛΕΛΕΡ που είναι το σύμβολο των αγώνων των αγροτών, είναι ότι το ΠΑΣΟΚ και η παράταξή μας, ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό του αγρότη και της αγροτιάς.

Σε μια εποχή όπου η ανάπτυξη αποτελεί ζητούμενο και τα μεγάλα λόγια περισσεύουν, ένα είναι σίγουρο: η αγροτική παραγωγή και ο πρωτογενής τομέας συνολικά, μπορούν να στηρίξουν αποτελεσματικά την προσπάθεια για ουσιαστική έξοδο από την κρίση.

Το Κίνημα Αλλαγής με το σχέδιο Ελλάδα, έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύσεις για την ενίσχυση και τη στροφή της αγροτικής παραγωγής από την ποσότητα στην ποιότητα, καθώς και την ανταπόκριση του Έλληνα αγρότη στις σύγχρονες προκλήσεις.

Οι αγρότες και οι αγρότισσες αναγνωρίζουν την προσφορά μας και προσβλέπουν στο Κίνημα Αλλαγής”.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα παραστεί μιλώντας σε εκδήλωση για την επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη, που θα γίνει μπροστά από το Α’ Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας σήμερα.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ