ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΡΟΥΛΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της αντιδημαρχίας αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ στην πλατεία της Νίκαιας με συνδιοργανωτές τα αθλητικά σωματεία Νίκαια 2012 και Μυραϊκός. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και πριν τη λαϊκή βραδιά που ακολούθησε, τιμήθηκε ο Νικαιαώτης

πρώην διευθυντής αγωνιστικού αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού, ποιητής και λογοτέχνης Γιώργος Τσιτρούλης.

Ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κιλελέρ Στέλιος Καραφέριας, παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό, έκανε εκτενή αναφορά στην προσφορά του Γιώργου Τσιτρούλη στα αθλητικά πράγματα. Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Αχιλλέας Χατζούλης αφού του πρόσφερε τιμητική πλακέτα ανέφερε ότι «είναι μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά  αλλά και για όλους τους κατοίκους της Νίκαιας που ο Γιώργος Τσιτρούλης αποδέχτηκε την πρόταση για την βράβευση του.

Ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την εξέλιξη του αγωνιστικού αθλητισμού, υπηρετώντας σε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις των Υπουργείων. Ένας άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα και στο χώρο του πολιτισμού δημοσιεύοντας πολλές αξιόλογες ποιητικές συλλογές».

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους των σωματείων οι Δημήτρης Μπατάλας και Κώστας Σολωμός.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ