1ο ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

Ο σύλλογος διδασκόντων και η Δ/ντρια του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας, που φέτος ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια της χώρας, με ποσοστό ένας στους δύο και μας έκαναν αληθινά υπερήφανους. Μπράβο παιδιά!!!

Επίσης θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους καθηγητές που στέκονται πάντα αρωγοί-στυλοβάτες στη μεγάλη προσπάθεια των μαθητών μας,αλλά και στους γονείς,που βρίσκονται πάντα δίπλα τους.

Αγαπημένα μας παιδιά ο δικός σας αγώνας οπλισμένος με προσδοκίες,όνειρα και θέληση ,μέσα από μια επίπονη προσπάθεια ετών ευοδώθηκε.Σε σας μένει τώρα η επιλογή να διαχειριστείτε τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά σας και μέσα από τις σπουδές σας να οδηγηθείτε στη βαθύτερη γνώση,την ενηλικίωση και την καταξίωση στην κοινωνία.

Όσο για σας παιδιά που αποφασίσατε να μη συμμετάσχετε στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά προτιμήσατε να μπείτε κατ ευθείαν στο επαγγελματικό στίβο,με άμεση εργασιακή προοπτική,σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, γιατί το κάθε ταξίδι έχει τη δική του αξία. Οι Ιθάκες δεν τελειώνουν ποτέ.

Η ζωή ανήκει σε όλους σας ανεξάρτητα από την αφετηρία.

Κατακτήστε την και προσπαθείστε να κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ