ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Απογοητευτική η κατάσταση στο κατάστημα Λάρισας της ΔΕΗ, με τις εργασίες ανακαίνισής του να «σέρνονται» για μήνες, την ώρα που εργαζόμενοι και καταναλωτές κινούνται στο χώρο κάτω από συνθήκες που παραπέμπουν σε τριτοκοσμική χώρα.

Δεν έχουν ταίρι οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός του paidis.com, αφού τόσο στην είσοδο του κτιρίου επί της Αμοργού όσο και στην κεντρική είσοδο της οδού Καρδίτσης μπάζα, σκουπίδια, καδρόνια, σπασμένα και επικίνδυνα κομμάτια γυαλιού και φυσικά οργιώδης βλάστηση έχουν την τιμητική τους!

Απαράδεκτες οι συνθήκες και για τους εργαζόμενους της επιχείρησης, που καθημερινά καλούνται να εξυπηρετήσουν μεγάλο όγκο συναλλαγών κινούμενοι ανάμεσα σε μπάζα και γραφεία χωρισμένα με κόντρα πλακέ και πρόχειρες κατασκευές, την ώρα που οι καταναλωτές «στοιβάζονται» μπρος στα ταμεία με τον υπεύθυνο σεκιούριτι να κρατά χειρόγραφες σημειώσεις με τους αριθμούς προτεραιότητας!!

Ό,τι και να περιγράψει κανείς είναι λίγο μπρος στις συνθήκες που επικρατούν και φυσικά μπράβο στους υπεύθυνους που εν έτει 2019 αδυνατούν να ολοκληρώσουν μια στοιχειώδη ανακαίνιση παραπέμποντας σε εικόνες Ουγκάντας (την οποία μπορεί και να αδικούμε).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ