ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σε ηλικία 66 ετών έφυγε το βράδυ της Τετάρτης από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Τάσος Κουβέλας ο οποίος είχε αφιερώσει τη ζωή του στην εκπαίδευση μαθητών στον αγαπημένο του Αμπελώνα.

Ο Τάσος Κουβέλας που πάλεψε σκληρά με ασθένειες τον τελευταίο χρόνο πέρασε τη μισή και πλέον ζωή του στις αίθουσες σχολείων σαν μάχιμος εκπαιδευτικός και με το μειλίχιο ύφος του, τον πρόσχαρο και πράο χαρακτήρα του γαλούχισε γενιές αμπελωνιτών που πάντα είχαν έναν καλό λόγο για το δάσκαλό τους.

Πρωτοδιορίστηκε στην Αλμωπία και στη συνέχεια επέστρεψε στον Αμπελώνα αφού προηγουμένως δίδαξε και σε σχολεία του Τυρνάβου. Πριν 3 χρόνια περίπου βγήκε στη σύνταξη σαν υποδιευθυντής του 3ου δ.σ. Αμπελώνα αφού προηγουμένως είχε διδάξει και στα τρία σχολεία.

Ανθρωπος κοινωνικός και με πολιτικές απόψεις κυριαρχούσε στις συζητήσεις με φίλους και γνωστούς και πάντα είχε το δικό του τρόπο να εξηγεί καταστάσεις και να προτείνει λύσεις σε κοινωνικά και τοπικά ζητήματα.

Η ΚΗΔΕΙΑ

Η κηδεία του γνωστού εκπαιδευτικού που αφήνει πίσω τη σύζυγό του Ευαγγελία Μαγκούφη καθηγήτρια φιλόλογο, τα παιδιά τους Ματίνα Κουβέλα εκπαιδευτικό, Χρήστο Κουβέλα μηχανικό πληροφρικής, μητέρα, αδέλφια και ανίψια, θα γίνει στις 6 μ.μ. της Πέμπτης στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στον Αμπελώνα.

Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 5 μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ