Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ

Ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου  απαντώντας στα όσα υποστηρίζει ο κ. Γάτσας, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει για την Σχολή Γαλακτοκομίας της Ελασσόνας, δηλώνει τα εξής:
Ο κ. Γάτσας μη συνειδητοποιώντας προφανώς πως πλέον είναι δήμαρχος Ελασσόνας επιλέγει ένα μείζον θέμα για ολόκληρη την επαρχία, ένα θέμα που θα έπρεπε να μας ενώνει όλους, για να στήσει ένα αντιπολιτευτικό παιχνίδι. Ο ίδιος φυσικά, από την πρώτη στιγμή που καταφέραμε μετά από πολλές δεκαετίες να κάνουμε πράξη το όνειρο όλων των προηγούμενων δημάρχων, δεν είδε με καλό μάτι την επιτυχία αυτή. Ίσως γι’ αυτό άλλωστε ο ίδιος έφτασε στο σημείο να υποβάλλει αίτηση εγγραφής στη Σχολή ως σπουδαστής(!) μόνο και μόνο για να ελέγξει τον αριθμό των εγγεγραμμένων σπουδαστών. Συνεχίζοντας την ίδια πρακτική, φτάνει στο σημείο, ως δήμαρχος πλέον, να απευθύνει κατηγορίες στην προηγούμενη δημοτική αρχή, χρησιμοποιώντας τον διάλογο του με τον διευθυντή τους 2ου ΔΙΕΚ Λάρισας, ο οποίος όμως τον διαψεύδει! Αντί λοιπόν να γίνει πιο συγκαταβατικός, αναγνωρίζοντας το λάθος του, επιμένει να προκαλεί.

Επι της ουσίας λοιπόν:

Πως είναι δυνατόν η προηγούμενη δημοτική αρχή να κάνει την όποια απαιτούμενη ενέργεια, όταν σε τηλεφωνική μου επαφή με τον διευθυντή του 2ου ΔΙΕΚ Λάρισας και τελικού υπευθύνου για την πρόταση προς το υπουργείο Παιδείας με διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα και πως όλα θα πάνε σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό;

Ο κ. Γάτσας αποκρύπτει και αυτό το σημαντικό στοιχείο, καθώς επίσης αποφεύγει να τοποθετηθεί και στο πλέον ουσιαστικό, όντας ο νέος δήμαρχος: Μόλις πληροφορήθηκε τις εξελίξεις σε ποιες ενέργειες προέβη; Μίλησε με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας; Κατέβηκε στην Αθήνα για να υποστηρίξει τον αρχικό σχεδιασμό; Ενημέρωσε τους κυβερνητικούς βουλευτές ζητώντας βοήθεια; Αυτές είναι οι υποχρεώσεις του πλέον και αυτά καλείται να πράξει. Αν δεν μπορεί, με μεγάλη χαρά να βρεθώ στο πλευρό του και να κανονίσω εγώ όλα τα απαιτούμενα ραντεβού για να πάμε μαζί, αφού προηγουμένως φυσικά ζητήσει συγνώμη για τις αστοχίες του.

Ο κ. Γάτσας οφείλει να γνωρίζει πως το κράτος έχει συνέχεια και πως αν επιθυμεί συναινέσεις στην πράξη τότε θα πρέπει να προτάξει το καλό του τόπου πάνω από τις προσωπικές του επιδιώξεις και απωθημένα. Ειδάλλως ο μόνος χαμένος θα είναι τελικά ο Δήμος της Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ