ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ: ΈΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ…

Με καθημερινές διπλές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες της Λάρισας υπό τις οδηγίες του Βασίλη Φραγκιά και των συνεργατών του, Γιάννη Τζήμα και Στάθη Νερατζάκη.

Οι «κυανόλευκοι» κάνουν πραγματικό «αγώνα δρόμου» για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν κάθε διαθέσιμη ημέρα και να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League στην παρθενική τους παρουσία σε αυτή.

«Τρέχουν» παράλληλα πολλά πράγματα στην ομάδα, η προετοιμασία, η ολοκλήρωση του ρόστερ, αλλά υπάρχει πάνω απ’ όλα πίστη και κυρίως διάθεση να είναι τα πάντα έτοιμα και στην ώρα τους.

Ο Βασίλης Φραγκιάς, αναφερόμενος στις έως τώρα εικόνες από την ομάδα επισημαίνει: «Έχουμε σχεδόν τελειώσει με το ρόστερ μας, αφού μας απομένουν ελάχιστες… πινελιές ακόμη και πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες αυτό το κομμάτι θα έχει κλείσει. Στην προετοιμασία οι παίκτες δίνουν τα πάντα και εμείς προσπαθούμε να τους περάσουμε τη φιλοσοφία παιχνιδιού που θέλουμε να έχει η ομάδα στους αγώνες της.

Ξέρουμε ότι ο χρόνος ως και τις 28 Σεπτεμβρίου είναι λίγος, όμως πιστεύουμε ότι θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι στο πρώτο τζάμπολ».

Και το πρώτο φιλικό

Η Λάρισα BC θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Νεάπολης αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ