ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ BC ΣΚΟΤΙ ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ ΚΑΙ ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σε κυκλοφορία και τα διαρκείας – Δωρεάν είσοδο για ΑμεΑ ανακοίνωσε η ΚΑΕ

Γεμίζει η φαρέτρα του Β. Φραγκιά καθώς η Λάρισα BC προχώρησε σε δύο ακόμη προσθήκες παικτών ανακοινώνοντας σε μια κίνηση-ματ την απόκτηση του 32χρονου Αμερικανού μπασκετμπολίστα Σκότι Ρέινολντς, αλλά και αυτή του 29χρονου γνώριμου των Λαρισαίων φιλάθλων από τη θητεία του στο Φάρο Νώντα Παπαντωνίου.

Ο ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ

Ο Ρέινολντς γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1987, έχει ύψος 1,88 και τελείωσε το Πανεπιστήμιο Villanova to 2010, έχοντας μία αξιοθαύμαστη παρουσία τόσο στο κολεγιακό πρωτάθλημα όσο και παλαιότερα στο γυμνάσιο.

Επαγγελματικά έχει αγωνισθεί για πολλά χρόνια σε διαφορετικές ομάδες, σε Ιταλία, Τσεχία, Ρωσία και Ισραήλ. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ολύμπια Λουμπλιάνας, με την οποία αγωνίστηκε και στο Champions League και τελείωσε τη χρονιά στο Ισραήλ με τη Χαποέλ Χολόν με την οποία και αγωνίσθηκε στο Fiba Europe cup.

Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο ύψους 1.90 καλαθοσφαιριστής γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1990 και έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Μαρούσι, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Κολοσσό, ΑΕΚ, Αραμπέρι, Γέιδα, Προμηθέα, Φάρο, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο.

«Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας» αναφέρουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τις δύο νέες μεταγραφές.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μπάσκετ επιστρέφει για τα καλά στη Λάρισα με την παρουσία της ΚΑΕ Λάρισα στην Α1, με την ομάδα και τους διοικούντες να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρώτη τους παρουσία στη μεγάλη εθνική κατηγορία ποντάροντας πολλά και στη στήριξη όλων των Λαρισαίων φιλάθλων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ από την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, με τις κατηγορίες να έχουν ως εξής:

Court seats: 400 ευρώ

GOLD: 200 ευρώ

SILVER: 100 ευρώ

Αξίζει να επισημανθεί πως οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας και οι φοιτητές θα έχουν έκπτωση 20% (απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της φοιτητικής ταυτότητας), για τα ΑμεΑ η είσοδος είναι ελεύθερη μετά από συνεννόηση με την ομάδα, για εξασφαλισμένη θέση στα παιδιά έως 14 ετών, το 50% της τιμής, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων διαρκείας.

Για την κράτηση των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ.

Λειτουργία γραφείων

Τα εισιτήρια διαρκείας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα νέα γραφεία της ομάδας, Παπακυριαζή 31-33 (2ος όροφος).

Ωράριο λειτουργίας 9.00-14.00 και 18.00-21.00

Τηλέφωνα 2410 258999

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ