ΝΑΣΙΚΑΣ ΣΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ: ΕΓΩ ΤΙΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ. ΕΣΥ ΤΑ ΤΙΜΑΣ;

Νέα επίθεση στον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλο εξαπέλυσε χθες μέσα από τη σελίδα του στο fb ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου και πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Θανάσης Νασίκας, καλώντας τον σε δημόσιο διάλογια για το θέμα της έδρας και ρωτώντας τον αν τιμά τα παντελόνια που φοράει.

Στη νέα του αυτή επίθεση αναφέρει:

“Κύριε Βελόπουλε. Σε λέω και κύριο τρομάρα σου. Πόσο εύκολα γελοιοποιείσαι κάθε μέρα. Πόσο αστείες είναι κάθε φορά οι διαφορετικές απολογίες σου για το θέμα της κλοπής της βουλευτικής έδρας από την Λάρισα. Της έδρας που άρπαξες από τους Έλληνες αγρότες.

Στην αρχή έλεγες πάνω στον πανικό σου από τις αντιδράσεις πολιτών από όλη την Ελλάδα πως έκοψες εμένα γιατί ο εκ Θεσσαλονίκης χθεσινός φίλος σου που σε ανάγκασαν να προτιμήσεις πήρε περισσότερες ψήφους από εμένα. Πόσο γελοία δικαιολογία??!!!

Λες και οι πολίτες δεν γνωρίζουν πως η Θεσσαλονίκη έχει τριπλάσιους ψηφοφόρους από την Λάρισα. Όταν κατάλαβες πως αυτό δεν περνά και γύρισε εναντίον σου άρχισες άλλο τροπάριο.

Είπες σε πολλούς πως το έκανες γιατί εγώ δεν έβαλα χρήματα στο κόμμα αν και γνώριζες πως και τα ψηφοδέλτια πλήρωσα σε διπλάσια τιμή από το κανονικό ( πόσα έβγαλες από αυτήν την κομπίνα;) Και τα παράβολα με καπέλο. Δεν έβαλα χρήματα εγώ που επί τρία χρόνια έκανα χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλη την Θεσσαλία με δικά μου έξοδα και όχι μόνον. Πόσο εύκολα ξέχασες τα τραπεζώματα που σου έκανα σε Τρίκαλα – Ελλασόνα και τους καφέδες που σου κερνούσα όπου βρισκόμασταν αχάριστε πολιτικάντη.

Όταν είδες πως και αυτό δεν περνούσε στους πολίτες βρήκες τρίτη δικαιολογία. Είπες πριν τρεις μέρες στην Αθήνα σε συγκέντρωση υποψηφίων βουλευτών από Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα πως μου έκλεψες την έδρα γιατί είχες βάσιμες ενδείξεις πως εγώ σαν βουλευτής θα προσχωρούσα στην Νέα Δημοκρατία.

Εγώ όμως αλοιφοβελόπουλε τιμώ τα παντελόνια που φοράω. Έφυγα από την Νέα Δημοκρατία γιατί διαφώνησα όταν ευρωβουλευτές της ψήφισαν και δώσανε την φέτα στον Καναδά διαφωνώντας με την ενέργεια αυτή με τον Αντώνη Σαμαρά. Έφυγα σαν κύριος από την πόρτα. Γνωρίζουν σε όλη την χώρα πως δεν πρόδωσα ποτέ κανέναν, δεν συμβιβάστηκα με τα πιστεύω μου , δεν πούλησα ιδέες αγώνες και ανθρώπους .

Αφού όμως άνοιξες το θέμα πρέπει να απαντήσεις τώρα και στα παρακάτω:

1) : μίλησες ή όχι με τον Αντώνη Σαμαρά να σε πάρει στην Νέα Δημοκρατία μαζί με τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη και να σε κάνει υπουργό του;

2) : βρέθηκες πριν τις εκλογές τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο του 2018 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κρυφά και κουβέντιασες τί άραγε μαζί του;

3): τα στοιχεία που σου έστειλα πριν τις εκλογές για το πώς διορίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Εθνική τράπεζα και τί έκανε εκεί; Τα έκανες γαργάρα και γιατί;

4): Συναντήθηκες ή όχι πριν λίγες μέρες με τον υπουργό Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Πλακιωτάκη και τί κουβεντιάσατε; ( μήπως του πρότεινες καμία αλοιφή για την φαλάκρα;)

Αν τολμάς να τα αμφισβητήσεις όλα αυτά έλα σε όποιο τηλεοπτικό μέσο θέλεις να τα συζητήσουμε. Όμως επειδή δεν θα το τολμήσεις ( έχω και άλλα που ζήτησες από τον Σαμαρά και από τον βουλευτή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτη και σε κυνήγησαν από το γραφείο τους που πρέπει να μάθει ο λαός) .

Μην τολμήσεις λοιπόν να με συκοφαντήσεις γιατί πάντα θα σου απαντώ και θα σε ξεσκεπάζω. Όπως σε ξεσκέπασε ο Φιλήμων Δημολιός από την Κατερίνη που οργάνωσε το κόμμα σου και ήταν πρότυπο για όλους μας. Το λάθος μου ήταν πως αν και ο Φιλήμων έφυγε γρήγορα , δεν τον ακολούθησα. Γιατί αν το έκανα αυτό και εγώ είναι σίγουρο πως τώρα δεν θα ήσουνα στην βουλή. Εγω τιμώ τα παντελόνια που φοράω και σε καλώ σε δημόσιο διάλογο. Εσύ τα τιμάς;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ