ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή, πορεύεται και φέτος η ακαδημία μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, καθώς οι Λευτέρης Χαντζιάρας, Βασίλης Τεκούσης και Σπύρος Βενέτης, συνεχίζουν προπονητές στα τμήματα υποδομής, ενώ και οι παροχές του Συλλόγου προς τους πολυπληθείς αθλητές της ακαδημίας,

παραμένουν σε υψηλά στάνταρ.

Και φέτος, η διοίκηση της ομάδας, έχοντας ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια των μικρών αθλητών και την αύξηση του αισθήματος ασφαλείας των γονέων, συνεχίζει την συνεργασία της με ιατρό, ο οποίος είναι παρών σε κάθε εντός έδρας αγώνα όλων των τμημάτων, ενώ και οι εκτός έδρας μετακινήσεις των μικρών αθλητών, συνεχίζουν να πραγματοποιούνται με λεωφορείο.

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Αμπελώνα, από τις 17:30 ως τις 19:30.

Το Δ.Σ του Συλλόγου, με αφορμή την έναρξη των τμημάτων υποδομής για τη νέα χρονιά, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δίνουμε στους μικρούς μας αθλητές, τον ρόλο, που τους αρμόζει και δεν είναι άλλος από αυτόν του πρωταγωνιστή. Έμπειροι προπονητές και παροχές επαγγελματικού επιπέδου, αποτελούν για εμάς την συνταγή της επιτυχίας και δεν έχουμε σκοπό να την αλλάξουμε. Εδώ και τρία χρόνια η ακαδημία μπάσκετ της ομάδας μας, αποτελεί την πολυπληθέστερη αθλητική ακαδημία της πόλης και ευχαριστούμε ολόψυχα γι’ αυτήν την εμπιστοσύνη γονείς και αθλητές. Εμείς υποσχόμαστε να κινηθούμε στα ίδια επίπεδα, έχοντας την ακαδημία μας ως την απόλυτη προτεραιότητα.

Ενωμένοι, συνεχίζουμε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ