ΆΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΟΪΚΟ ΠΥΡΕΤΟ

Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταύρου Αραχωβίτη, στην κοινή  επιστολή και προς το νυν υπουργό κ. Μάκη Βορίδη, του Κτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Τυρνάβου, αναφορικά με το θέμα του Καταρροϊκού πυρετού, σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε

από τον κ. Αραχωβίτη να καταθέσει την πολυπόθητη τροπολογία στη βουλή και από τον κ. Βορίδη να την κάνει άμεσα αποδεκτή, ώστε να πληρωθούν οι κτηνοτρόφοι.

Αναλυτικά, η απάντηση του κ. Σταύρου Αραχωβίτη, έχει ως εξής:

“ΘΕΜΑ:Τροπολογία για την αποζημίωση αιγοπροβατοτρόφων για τον  Καταρροϊκό πυρετό του 2014 που έπληξε το ζωικό τους κεφάλαιο

Αξιότιμε Πρόεδρε,

Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι η σχετική τροπολογία σύμφωνα με την οποία  θα άνοιγε ο δρόμος για την πληρωμή των αιγοπροβατοτρόφων, είναι πράγματι έτοιμη αλλά δυστυχώς λόγω της προκήρυξης των πρόωρων εθνικών εκλογών, δεν κατέστη δυνατόν να κατατεθεί.

Μαζί με την πρώην Υφυπουργό κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου δεσμευόμαστε όμως, ότι αυτή θα εισαχθεί από μεριάς μας στο πρώτο Σ/Ν που θα κατατεθεί μέσω της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου όπου συμμετέχουμε ούτως ώστε την υποστηρίξουμε”.

Σε δηλώσεις του, μετά την απαντητική επιστολή του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης που έλαβε ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Τυρνάβου κ. Αργύρης Μπαϊραχτάρης, ανέφερε: «η απάντηση του κ. Αραχωβίτη είναι θετική και ελπιδοφόρα, αναμένουμε απάντηση και από τον νυν υπουργό κ. Βορίδη αλλά κυρίως αναμένουμε την αποδοχή της τροπολογίας που θα κατατεθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ