ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΟΤΟ-ΤΑΒΕΡΝΕΙΟ ΤΟ ΜΕΖΕ-ΜΕΖΕ!

Τετραήμερο με live στο αγαπημένο στέκι της Φιλελλήνων

Ξεκούραστο, ανανεωμένο και με φρέσκιες ιδέες και προτάσεις επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές το αγαπημένο στέκι των Λαρισαίων «μεζέ-μεζέ» (Φιλελλήνων 60, Λόφος Φρουρίου, Λάρισα), που ξεκινά και τα live του, με τους «Μέλισμα» να… ανοίγουν το χορό στις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου.

Το κατάστημα, που πλέον θα λειτουργεί ως παραδοσιακό ποτο-ταβερνείο, ενημέρωσε την κάβα του λειτουργώντας και μπαράκι για το κρασί ή το ποτό σας, με τους λάτρεις των… παραδοσιακών αποσταγμάτων της Σκωτίας, της Ρωσίας και της Κούβας να συνδυάζουν το ποτό τους με ποιοτική διασκέδαση και πολλές μουσικές προτάσεις και live, ενώ δεν θα λείπουν και φέτος οι προσφορές, με τις ετικέτες τοπικών παραγωγών, τα θεματικά πιάτα και τις μαμαδίστικες συνταγές από όλη την Ελλάδα να έχουν την τιμητική τους.

Στο πρόγραμμα πάντα και οι μουσικές, με πολλές συνεργασίες και έξτρα εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, ενώ το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ: 19.00-01.30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 19.00-02.30

ΣΑΒΒΑΤΟ: 12.00-02.30

ΚΥΡΙΑΚΗ: 12.00-21.00

Μείνετε συντονισμένοι και σπεύσατε για τις κρατήσεις σας στο τηλ. 2414006699, καθώς νέο live ακολουθεί το βράδυ της Παρασκευής 13/9 με έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο, ενώ το Σάββατο 14 του μήνα, στις 22.30, λαούτα και κρητική λύρα αναμένεται να απογειώσουν τη βραδιά,  με τον αγαπημένο «Μαδαρίτη» Σταύρο Ντούρο να γιορτάζει το όνομά του με κρητικό γλέντι, χορό και τραγούδι μέχρι τελικής πτώσεως.

Το γλέντι συνεχίζεται και το μεσημέρι της Κυριακής (14.30), με τους Χρ. Παπαχρήστο, Αρετή Παπαναστασίου και Απόστολο Σακκά να αναλαμβάνουν δράση διασκεδάζοντας τους Λαρισαίους όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ