ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Συγκαλείται με πρωτοβουλία του Απ. Καλογιάννη και θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Σύσκεψη του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη με τους βουλευτές του νομού Λάρισας για προσφυγικό ζήτημα θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 10. 30 το πρωί στο Δημαρχείο.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του δημάρχου Απ. Καλογιάννη και μετά την έντονη φημολογία για αύξηση του αριθμού των φιλοξενούμενων στο camπ του Κουτσοχέρου.

Σημειώνεται πως ήδη ο κ. Καλογιάννης έχει αποστείλει σχετική επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχ. Χρυσοχοίδη και τον αν. υπουργό αρμόδιο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής κ. Γ. Κουμουτσάκο.

Στην επιστολή επιγραμματικά τονίζεται ότι η Λάρισα έχει αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν στο προσφυγικό ζήτημα, καθώς και ότι η δομή Κουτσοχέρου δεν αντέχει επιπλέον αριθμό προσφύγων. Εκφράζεται επίσης η αντίθεση της δημοτικής αρχής για δημιουργία δεύτερου camp στην ευρύτερη περιοχή, ενώ σημειώνεται πως η διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος επιβάλει τον καταμερισμό των ευθυνών και της φιλοξενίας προσφύγων σε όλη τη χώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ