Α.Ο.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

Το Δ.Σ. του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, καλεί τα μέλη του, σε επαναληπτική γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 15/09/2019 , ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ. , στο Εμμανουήλειο πνευματικό κέντρο Τυρνάβου.

Στη γενική συνέλευση αναμένεται να αποφασιστούν οι τιμές στις οποίες θα αγοράσει ο συνεταιρισμός φέτος τα σταφύλια των μελών του, με καλά πληροφορημένες πηγές του paidis.com να τονίζουν ότι και φέτος όπως και πέρυσι θα είναι διάχυτη η ικανοποίηση των συνεταίρων για τις τιμές.

Στη συνέλευση αναμένεται να αοφασιστεί η σύναψη βραχυπρόθεσμου δανείου ώστε να δοθούν προκαταβολές στους συνεταίρους, ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές για πρώτη φορά φέτος μετά από πολλά χρόνια ο συνεταιρισμός έχει ήδη εξοφλήσει το παλιό δάνειο οπότε είναι σαφώς καλύτερες οι συνθήκες για τη σύναψη νέου.

Στη συνέλευση τα προς συζήτηση θέματα είναι:

Θέμα 1ον: Ενημέρωση της  Γ.Σ., για τα υπάρχοντα αποθέματα, τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο των δεξαμενών και συζήτηση σχετικά με τα σταφύλια που θα εισκομίζονται στον Συνεταιρισμό.

Εισηγήτρια  η οινολόγος κ. Παναγιώτου.

Θέμα 2ον: Σύναψη βραχυχρόνιου δανείου, για την χορήγηση προκαταβολών στους εισκομιστές σταφυλιών, αγορά σταφυλιών, κρασιού, γλεύκους και για την αντιμετώπιση των εξόδων οινοποίησης, παραγωγής και διάθεσης  των προϊόντων. Λήψη εγγυητικών επιστολών.

Εισηγητής ο Διευθυντής  κ. Σίκαλος

Θέμα 3ον: Απόφαση για εισκόμιση σταφυλιών από τα μέλη, πάνω από τις δηλωθείσες ποσότητες, καθορισμός ποινικής ρήτρας για τους Συνεταίρους που δεν θα εισκομίσουν το 100% της ποσότητας που θα αποφασιστεί.

Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την οργάνωση και διαχείριση όλων των προβλημάτων σχετικά με τον τρύγο.

Εισηγητής  ο πρόεδρος κ. Τσιτσιρίγγος.

Θέμα 4ον: Διάφορες ανακοινώσεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ