ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Ενα ξαφνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί σε μία από τις σήραγγες του αυτοκινητόδρομου στα Τέμπη, οδήγησε σε προσωρινό κλείσιμο των σηράγγων και στις δύο κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να γίνεται μέσω της κοιλάδας των Τεμπών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τεχνικών της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου η αποκατάσταση της βλάβης αναμένεται γύρω στις 7 το απόγευμα οπότε και θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία μέσω των σηράγγων.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών στη σήραγγα Τ2, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα, σήμερα Σάββατο (14-09-2019) από ώρα 11.42΄ και μέχρι ολοκλήρωσης των εκτάκτων και αναγκαίων εργασιών, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+150) έως το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα (χ/θ 400+265) και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς,  καθώς και
  • αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις θα διεξάγεται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού έως τα διοικητικά όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας-Πιερίας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ