ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ 10 ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! (ΦΩΤΟ)

Γέμισαν αδέσποτα και τα παράλια του νομού

Δυστυχώς οι εγκαταλείψεις ζώων φαίνεται πως δεν αποτελούν «προνόμιο» μόνο της περιφέρειας, αφού ανάλογα κρούσματα καταγράφονται καθημερινά και στη Λάρισα, με τελευταίο αυτό που καταγράφηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Νέας Πολιτείας, όπου ασυνείδητος εγκατέλειψε 10 συνολικά κουταβάκια!

Φιλόζωη εντόπισε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης τα πανέμορφα σκυλάκια αφημένα στην τύχη τους σε χωράφι και ειδοποίησε τους «Αδέσποτους Εθελοντές Λάρισας» που αναζητούν τον απαράδεκτο ιδιοκτήτη παρακαλώντας για πληροφορίες όποιον γνωρίζει κάτι, ενώ σε μια απίστευτη απόπειρα να «κοιμίσει» τη συνείδησή του ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης τους άφησε πλάι τους και ένα μπολ με κροκέτες, όπως και δύο μπολάκια (πιθανώς με νερό) τα οποία βρέθηκαν άδεια.

Σημειώνεται πως στη διάθεση των ενδιαφερόμενων που θα θελήσουν να βοηθήσουν τα σκυλάκια είναι το τηλ. 6976716167, ενώ τα ζώα παραμένουν κάτω από ένα δέντρο στη συνοικία της Νέας Πολιτείας και στο δρόμο από τον λαχανόκηπο, στην κεντρικότατη οδό Αργοναυτών.

ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

Σε φθινοπωρινούς ρυθμούς κινούνται πλέον τα παράλια του νομού, που μπορεί να αποχαιρέτησαν και επισήμως το μεγαλύτερο όγκο των παραθεριστών ωστόσο θα’χουν να θυμούνται αφού απαράδεκτοι τηρώντας και φέτος το «πρωτόκολλο» αναλγησίας φρόντισαν να εγκαταλείψουν δεκάδες αδέσποτα στους οικισμούς.

Απανωτά τα τηλεφωνήματα στη σελίδα για εγκαταλείψεις στη Βελίκα, το Στόμιο, το Κόκκινο Νερό και τα Μεσσάγγαλα, δείγμα ανευθυνότητας απέναντι σε ανυπεράσπιστα πλάσματα που κινούνται ανεξέλεγκτα ψάχνοντας εναγωνίως για τροφή στους μειωμένης κίνησης πρώην καλοκαιρινούς προορισμούς, με το φαινόμενο δυστυχώς να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ