ΑΝΔΡΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πτώμα που πιθανότατα ανήκει σε άνδρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη στα Πλατανίδια Μαγνησίας και επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που εξετάζουν τι συνέβη. Οι έρευνες είναι υπό πλήρη εξέλιξη, ενώ στον τόπο αναμένεται να μεταβεί ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Την απανθρακωμένη σορό ενός αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ανθρώπου, πιθανόν άνδρα, στη θέση του οδηγού ενός Ι.Χ. το οποίο νωρίτερα είχε καεί ολοσχερώς, εντόπισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, οι οποίοι μετέβησαν σε ελαιοπερίβολο στην περιοχή Πλατανίδια Βόλου, αφού πρώτα ειδοποιήθηκαν από κάτοικους της περιοχής.

Για το περιστατικό η υπηρεσία ενημερώθηκε στις 10.10 το πρωινό της Κυριακής και άμεσα στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα, με πληρώματα 8 ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο Διοιητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Χαράλαμπος Πόζογλου.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο ακόμα κάπνιζε, ενώ καίγονταν και δύο ελαιόδεντρα, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να καλούν άμεσα δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστή εξέταση, η οποία έχει ήδη παραγγελθεί, αλλά και η εξονυχιστή έρευνα που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης, ενδεχομένως από κοινού από έμπειρους αξιωματικούς τόσο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

taxydromos.gr, matrix.gr

ΦΩΤΟ αρχείου