ΕΛΕΟΣ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ» (ΦΩΤΟ)

Το φιλοζωικό σωματείο δέχθηκε συστάσεις από τη Δημοτική Αστυνομία Λάρισας

Την “επίσκεψη” της Δημοτικής Αστυνομίας δέχτηκε ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος», καθώς η όμορφη και καταπράσινη παρέμβασή του με γλάστρες και λουλούδια στην πρόσοψη της λέσχης, επί της 28ης Οκτωβρίου, φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους, που προχώρησαν σε καταγγελία

για κατάληψη πεζοδρομίου.

Η δημοσιοποίηση του συμβάντος, συνοδεύτηκε από πλήθος αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα μέλη του συλλόγου να δηλώνουν αποφασισμένα να μην αποσύρουν τις γλάστρες, που όπως τονίστηκε στη σελίδα από τη μια ομορφαίνουν την περιοχή αφήνοντας ελεύθερο χώρο για την ασφαλή και απρόσκοπτη διέλευση και από την άλλη λειτουργούν ως «δίχτυ προστασίας» για τρία τυφλά ζωάκια που φιλοξενούνται στη λέσχη.

Για την παρέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας υπήρξε και η παρακάτω ανάρτηση από τον «Ελεύθερο»:

“Η Δημοτική αστυνομία αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της πόλεως ήρθε και σε μας!!!! Καταγγελία λένε (να ‘χαμε να λέγαμε) για τα λουλούδια που έχουμε στην άκρη του πεζοδρομίου (κατάληψη πεζοδρομίου)!!!

Χρόνια τώρα κανένας πεζός δεν διαμαρτυρήθηκε (αφού δεν εμποδίζουν τον διάδρομο) και όλοι μας λένε μπράβο για την ομορφιά της φυσης!!!! Αυτές οι γλάστρες κάποτε έσωσαν ένα μικρό κοριτσάκι που ξέφυγε από την μητέρα του…….εκτός αυτο το περιστατικό ολοι ξέρουν οτι στην λέσχη υπάρχουν δυο τυφλά γατάκια και ενα τυφλο σκυλάκι, αν κάποτε (ποτέ να μην γίνει) ξεφύγουν από την επίβλεψή μας τουλάχιστον να υπάρχει ενα εμπόδιο πριν τον δρόμο!!!!! Μα τι σας λέω τώρα? ολοι ξέρουμε τι σας ενοχλεί στον ελεύθερο….απλα πράγματα το λέει και η λέξη ΕΙΝΑΙ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ!!!!!!!! Δεν θα γίνει ποτέ μαγαζάκι σας!!!!”.

«Σαφώς και η Δ.Α από τη στιγμή που δέχτηκε καταγγελία όφειλε να εξετάσει την περίπτωση, μα ουδείς έδειξε να ενοχλείτε από την εγκατάσταση φυσικού αερίου, που δίπλα ακριβώς καταλαμβάνει χώρο του πεζοδρομίου στενεύοντάς το», επισημάνθηκε στο paidis.com από περίοικο, που σχολίασε με οργή την καταγγελία σε βάρος του «Ελεύθερου».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ