ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ

Συνάντηση και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού ανάμεσα στον ίδιο και τη βουλευτή της ΝΔ στο νομό Λάρισας Στέλλα Μπίζιου. Αμέσως μετά η κ. Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνάντησα σήμερα στο γραφείο του τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ξεκινώντας από εκείνον μια σειρά επισκέψεων με την ιδιότητα μου ως βουλευτής Λάρισας. Η επίσκεψη αυτή δεν ήταν εθιμοτυπική, ούτε τυχαία. Ο κ. Αγοραστός επιβραβεύτηκε από τους συμπολίτες μας και έλαβε εντολή ανανέωσης της επιτυχημένης του θητείας, προκειμένου να συνεχίσει το μεγάλο του έργο. Θέλησα λοιπόν, με την επίσκεψή μου αυτή να δηλώσω την αμέριστη συμπαράσταση που θα έχει ο ίδιος και η ομάδα των συνεργατών του σε οτιδήποτε χρειαστούν εντός του ελληνικού κοινοβουλίου.

Η συζήτηση μας εστιάστηκε στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε στο μεγάλο θέμα του νερού, ένα πρόβλημα που θα λυθεί με την ολοκλήρωση των έργων του Αχελώου. Επίσης, η ολοκλήρωση των οδικών αξόνων Λάρισας-Κοζάνης και Λάρισας-Φαρσάλων, έργα με σημαντική αναπτυξιακή και όχι μόνο διάσταση, τέθηκαν στην κουβέντα μας, καθώς αποτελούν ύψιστης προτεραιότητας για το νομό Λάρισας.

Ως βουλευτής της Κυβέρνησης στέκομαι δίπλα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ακολουθώντας τον βασικό πολιτικό άξονα του Κώστα Αγοραστού: συνέργεια και συνεργασία για να πάει ο τόπος μας ένα βήμα πιο μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ