ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ Β. ΜΟΣΧΟΝΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Έκκληση στήριξης του γνωστού καλλιτέχνη και της οικογένειά του

Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή και πρώην μέλος των Σπείρα-Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη, Βασίλη Μοσχονά (Μεμίσογλου) και την οικογένειά του, καθώς ο ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πλέον νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Θυμίζουμε πως ο καλλιτέχνης κατέρρευσε τον περασμένο Ιούλιο στο σπίτι του στην Αθήνα μετά από ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο δημόσιο νοσοκομείο Αττικόν, ενώ κατά τη μεταφορά του υπέστη νέα επεισόδια γλιτώνοντας από θαύμα και χάρη στις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών αλλά και την ψυχραιμία, τις γνώσεις και τα αντανακλαστικά οικείου του που αντέδρασε άμεσα παρέχοντάς του τις πρώτες βοήθειες μέχρι τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο Β. Μοσχονάς μετά από 20ήμερη παραμονή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του αθηναϊκού νοσοκομείου μεταφέρθηκε και από τον Αύγουστο νοσηλεύεται με τραχειοστομία σε μονάδα Κέντρου Αποκατάστασης της Λάρισας, ενώ φίλοι και συνάδελφοι κάνουν έκκληση για βοήθεια, μιας και η οικονομική κατάστασή του δεν μπορεί να καλύψει το υψηλό κόστος νοσηλείας του.

Ο Βασίλης Μοσχονάς είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, ενώ όποιος θέλει να βοηθήσει την οικογένειά του στις δύσκολες ώρες που περνά μπορεί να απευθυνθεί στο τηλέφωνο 6931093141 (Χριστίνα Μεμίσογλου), ιδιαίτερα σημαντική μάλιστα θα ήταν και η βοήθεια με την παραχώρηση ενός ένα διπλού κρεβατιού ή ανάλογου στρώματος, αφού μέλη της οικογένειάς του, που μετακόμισαν στη Λάρισα προκειμένου να βρίσκονται στο πλευρό του, στερούνται της δυνατότητας αγοράς του.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ