ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ολοκληρώθηκαν αυτή την εβδομάδα οι Αγιασμοί σε όλους τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τυρνάβου για το σχολικό έτος 2019-2020.

Τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους υποδέχθηκαν  και τους ξενάγησαν οι παιδαγωγοί και οι εργαζόμενοι βοηθητικών εργασιών στους χώρους των σταθμών, οι οποίοι είχαν διαμορφωθεί ανάλογα για την προσέλευση των μικρών παιδιών με χαρούμενα  χρώματα  και κλίμα γιορτινό.

Στους Αγιασμούς παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας που ευχήθηκε στους γονείς για τη νέα σχολική χρονιά και δήλωσε ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό, ώστε οι παιδικοί σταθμοί να λειτουργούν άψογα. Επίσης παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας την δημοτική αρχή και δίνοντας ευχές για την νέα χρονιά  οι Αντιδήμαρχοι κ. Κατσαρός Χριστόφορος στον Β΄ Παιδικό σταθμό και κ. Μάμμος Χρήστος στον παιδικό σταθμό Αμπελώνα καθώς και  ο πρόεδρος της Κοινότητας Αργυροπουλίου κ. Βογιατζής Απόστολος  στον σταθμό Αργυροπουλίου.

Ακολούθησε ενημέρωση στους σταθμούς  από την προϊσταμένη τής υπηρεσίας των παιδικών σταθμών κ. Κοκότη Θεολογία σχετικά με την λειτουργία των παιδικών σταθμών τού Δήμου Τυρνάβου και δόθηκαν στους γονείς έντυπα με τούς κανόνες λειτουργίας των σταθμών και την προσαρμογή των παιδιών.

Οι δασκάλες των παιδιών ετοίμασαν και μοίρασαν στα παιδιά  όμορφες κατασκευές, συμβολικά δωράκια  για την υποδοχή τους στον παιδικό σταθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ