ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Προχωρημένες οι συζητήσεις για επιστροφή της Α. Καλλίδου

Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ολύμπιας Λάρισας, που στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για την Α’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος υποδέχθηκε στο κλειστό της Νεάπολης τον Πανσερραϊκό γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 54-60

και μαζί τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι «πορτοκαλί», που αγωνίστηκαν με πολλές νεαρές αθλήτριες στη σύνθεσή τους, έδειξαν να χάνουν την επαφή τους με το σκορ στο δεύτερο 10λεπτο (28-38), ωστόσο με υπερπροσπάθεια κάλυψαν τη διαφορά και βρέθηκαν ακόμη και να προηγούνται με βραχεία κεφαλή 1.30’ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

Πιο έμπειρες και εύστοχες στην τελική προσπάθεια οι φιλοξενούμενες κάλυψαν τη μικρή διαφορά για να πανηγυρίσουν στο τέλος την πρόκριση.

Δεκάλεπτα: 14-14, 28-38, 42-44, 54-60

Ολύμπια Λάρισας (Λότφι): Μπαζούκη, Τσιούρβα , Μαργαρίτη , Μοδέα 13, Λιάσκου 9(1), Μιχαηλίδου 6, Πατούνη 11(1), Κουτσουνούρη 15, Κλεισιάρη, Τέλιου.

Πανσερραϊκός (Καρατσομπάνης): Χωλοπούλου Σ. 11(1), Βάννα, Γαϊτάνη 14(3), Τσάντα 6, Μπακιρτζίδου 11, Θανοπούλου 5(1), Πελτέκη 11, Κεφαλά, Πιτσιάβα 2, Γκανάτσιου, Δαμιανάκου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΛΛΙΔΟΥ

Εξάλλου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του paidis.com η ομάδα αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της με την επιστροφή της δυναμικής Αφροδίτης Καλλίδου, αφού η διοίκηση της Ολύμπια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την αθλήτρια για την επάνοδό της μετά το πέρασμά της από την Ολυμπιάδα Λάρισας την περσινή σεζόν.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ