ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΙ ΣΕ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με διακοπές στην ηλεκτροδότηση αλλά και μποτιλιάρισμα ξύπνησε το πρωί η Λάρισα, καθώς προβλήματα παρουσιάστηκαν σε σημαντικό τμήμα της οδού Καρδίτσης, από το ύψος της ΔΕΗ μέχρι και τη γέφυρα του περιφερειακού, ενώ ανάλογα προβλήματα αναφέρθηκαν και στο κέντρο της πόλης.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας βλάβης του υποσταθμού στο Λιβαδάκι, η οποία και αποκαθίσταται σταδιακά, ενώ εξαιτίας της ξαφνικής διακοπής αρκετοί Λαρισαίοι εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ με την Πυροσβεστική να επεμβαίνει σε τουλάχιστον 7 περιπτώσεις για τον απεγκλωβισμό τους στις οδούς Παναγούλη, Ιουστινιανού, Κουμουνδούρου, στη συνοικία του Αγ. Θωμά κ.α.

Εξάλλου η δυνατή πρωινή βροχή δημιούργησε μποτιλιαρίσματα στο κέντρο αλλά και περιφερειακά της πόλης, ενώ ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς που κινήθηκαν στον κόμβο Μπουγά, καθώς λόγω της αυξημένης κίνησης δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην περιοχή, την ώρα που όπως επισημαίνει αναγνώστης μας η τροχαία ήταν άφαντη και ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος ορατός.

Αξίζει να σημειωθεί πως έντονα φαινόμενα αναφέρθηκαν χθες βράδυ στην περιοχή του Μακρυχωρίου, ενώ στη Λάρισα σημειώθηκε ισχυρή βροχόπτωση με αστραπές και βροντές, με την Πυροσβεστική πάντως να «τρέχει» για φωτιές (!), καθώς οι προβλέψεις για βροχή φαίνεται πως «κινητοποίησαν» νωρίτερα αρκετούς που θεώρησαν καλό να επιδοθούν σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, με αποτέλεσμα η ΠΥΛ να κληθεί να αντιμετωπίσει πάνω από 10 περιπτώσεις, αφού φωτιές εκδηλώθηκαν στη Νίκαια, τα Φάρσαλα, τον Δοξαρά, τους Χαλκιάδες κ.α.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ