ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας θα λειτουργήσει και φέτος Κοινωνικό Φροντιστήριο – Δίκτυο Αλληλεγγύης, για δωρεάν μαθήματα, στους μαθητές των λυκείων, που το έχουν ανάγκη, αφού θεωρεί ότι θα διανύσουμε μια ακόμη δύσκολη, οικονομική χρονιά και ότι χρειάζονται στήριξη οι μαθητές των ελληνικών σχολείων και οι οικογένειές τους.

Ευχαριστεί όλους τους εκπαιδευτικούς, που με τη συμμετοχή τους, εμπιστεύθηκαν αυτή την προσπάθεια, την περσινή χρονιά, αφού ήταν ικανοποιητική η συμμετοχή των μαθητών και καλεί όσους εκπαιδευτικούς, όλων των ειδικοτήτων, επιθυμούν να συμμετέχουν για τη νέα σχολική χρονιά σ’ αυτή τη σημαντική δράση της Ε.Λ.Μ.Ε., ή να επικοινωνήσουν με το προεδρείο της Ε.Λ.Μ.Ε. ή να στείλουν e-mail με τα στοιχεία τους  στο elmelar@otenet.gr, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν στα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου παρακαλούνται να δηλώσουν στη διεύθυνση του σχολείου τους ή στα μέλη του προεδρείου έως 27-9-2019 το ονοματεπώνυμό τους και τα μαθήματα που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν .

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων αφενός  να ενημερώσουν τους μαθητές-καθηγητές και αφετέρου  να αποστείλουν τα ονόματα και τις επιλογές των μαθητών στο email elmelar@otenet.gr (μέχρι και την 30-9-2019) ώστε να υπάρξει η σχετική προετοιμασία των τμημάτων για την έγκαιρη έναρξη των μαθημάτων.

Πληροφορίες στο προεδρείο:

Παναγιώτου Νίκος : 6937036180,

Μαγαλιού Ερμιόνη : 6972400261,

Γιουρούκης Αργύριος : 6957509469

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ