ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ

Στις σχολικές τουαλέτες κεντρικού σχολικού συγκροτήματος ζωντάνεψε ο εφιάλτης των ναρκωτικών. Παλιός μαθητής του σχολείου, που πλέον φοιτά σε γειτονική σχολή και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει… παρελθόν σε παρόμοιες υποθέσεις, φέρεται να είναι εκείνος, που πέρασε ποσότητα χασίς μέσα στο σχολείο.

Τη ναρκωτική ουσία δοκίμασε σε κεντρικό σχολικό συγκρότημα του Βόλου μικρότερος μαθητής την ώρα του διαλείμματος στις σχολικές τουαλέτες. Εκεί βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση λίγη ώρα αργότερα από τον επιστάτη του σχολείου και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο. Παρά τη σοβαρότητα της υπόθεσης, έχει επιβληθεί ομερτά γύρω από το περιστατικό.

Μόλις χθες και μετά από επίμονη έρευνα της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ έγινε γνωστό το περιστατικό για το οποίο διατάχθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Το περιστατικό καταγράφηκε την περασμένη Δευτέρα σε κεντρικό Γυμνάσιο – Λύκειο του Βόλου. Οπως έγινε γνωστό, στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούσε ο νεαρός, που φέρεται να πέρασε τα ναρκωτικά. Πρόκειται για μαθητή, που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την εκπαιδευτική κοινότητα και μάλιστα πέρυσι είχε απομακρυνθεί από το σχολείο.

taxydromos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ