ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΝΟΛ ΣΤΗΝ Α1

Στέλνοντας το μήνυμα πως η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΝΟΛ στοχεύει φέτος την υπέρβαση μετά και την παραμονή της στα «σαλόνια» της Α1 Εθνικής κατηγορίας ο πρόεδρος και τα μέλη της διοικούσας παραχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

«Ζητάμε τη βοήθεια του δήμου και της Περιφέρειας, όπως και όλων των φορέων της πόλης και φυσικά τη στήριξη των φιλάθλων για μια ομάδα που μη έχοντας βοήθεια από πουθενά πανηγύρισε την παραμονή της στην Α1 με στόχο φέτος να κάνει την υπέρβαση, την ώρα μάλιστα που στο πρωτάθλημα η ομάδα του ΝΟΛ είναι η μία από τις μόλις τρεις που εκπροσωπούν την επαρχία», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Γ. Κατσαντώνης, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην προσφορά όλων εκείνων που εθελοντικά στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου, περιγράφοντας παράλληλα ένα υγιές σωματείο «με εξασφαλισμένα χρήματα για τη λειτουργία του».

Αιχμηρός στην τοποθέτησή του ο Δ. Κουρέτας, μέλος της Δ.Ε και επί πολλά χρόνια πρόεδρος του συλλόγου, στάθηκε ιδιαίτερα στη σημαντική ενίσχυση της ομάδας αλλά και στην απουσία στήριξής της σε τοπικό επίπεδο.

«Να ξέρουν κάποιοι πως άνθρωποι ψηφίζουν και στο Κολυμβητήριο», ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου, σημειώνοντας τη σημαντική ενίσχυση του συλλόγου με μεταγραφές διεθνών Ελληνίδων και ξένων αθλητριών με εμπειρία και εικόνες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

«Κάναμε την υπέρβαση με την απόκτηση Ρωσίδας πολίστριας με 200 συμμετοχές στην εθνική της χώρας της, ενώ αναμένουμε και μια Αμερικανίδα που θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά μας», κατέληξε ο κ. Κουρέτας ζητώντας τη στήριξη όλων των φορέων, ενώ η παρουσία στη συνέντευξη του εκπροσώπου του δήμου Μ. Αναστασίου, αρμόδιου για θέματα αθλητισμού, άνοιξε την κουβέντα και για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας.

«Πρόθεση του δήμου Λαρισαίων είναι η λειτουργία του όλο το χρόνο, ενώ προς το παρόν οι εγκαταστάσεις θα λειτουργήσουν και το Δεκέμβριο», ενημέρωσε ο κ. Αναστασίου, μεταφέροντας τη στήριξη του δήμου στην αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ