ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (ΦΩΤΟ)

Δεν τα κατάφερε να διευρύνει το σερί των επιτυχιών η Δόξα Αργυροπουλίου που στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ γνώρισε την ήττα από την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ομάδα του Αβέρωφ με 2-1, με τους νεοφώτιστους στην κατηγορία να ζευγαρώνουν τις νίκες τους στη διοργάνωση.

Σε έναν αγώνα διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με προώθηση του μηνύματος για τη δωρεά μυελού των οστών και μουσική επένδυση από τον γνωστό «Μαδαρίτη» Σταύρο Ντούρο, οι παίκτες του Γ. Λυκοκώστα εμφανίστηκαν πιο αποφασισμένοι στην εκτός έδρας αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο 29’ με τέρμα του Τσούτσα.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο 35’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λιλολάρι, ενώ έφτασαν στην ολική ανατροπή στο 85’ με «χρυσή» αλλαγή του Δ. Κουκουλιάφκα, καθώς ο νεαρός Χάνι που είχε περάσει στο 67’ στο παιχνίδι κατάφερε να σημειώσει το 2-1 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Αξίζει να αναφερθεί πως Μπαρούτας και Κουσιάς σημάδεψαν τα δοκάρια της Δόξας, ενώ δοκάρι είχε και ο Φουρτούνας για λογαριασμό του Αργυροπουλίου.

ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιάφκας): Μάνος, Ντέκας Χρ., Μήτσιος (90′ Μπαντέλας), Μούτσα, Αλατάς, Λιλολάρι, Μπαρούτας (88′ Κυριάκος), Γραμμένος, Κουσιάς (67′ Χάνι), Παρλάντζας, Ντέκας Αθ. (85′ Ταστεμερίδης).

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Γ. Λυκοκώστας): Μπαχτσιβάνος Αστ., Παπαδημητρίου (50′ Πέρκας), Χατζής, Μπουζούκας, Μπαχτσιβάνος Αστ., Φουρτούνας, Καραντώνης (65′ Σακοράφας Χρ.), Σακοράφας Β. (85′ Πλιάτσικας), Παπαχρήστος (55′ Νταμπαλέτσιος), Τσιάγκος, Τσούτσας.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ ΑΓΩΝΑ: F/B Stergiou St.

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ