ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΖΕ-ΜΕΖΕ (ΦΩΤΟ)

Δυναμικό ξεκίνημα για το παραδοσιακό ποτο-ταβερνείο μεζέ-μεζέ (Φιλελλήνων 60, Λόφος Φρουρίου, Λάρισα) που ανανεωμένο υποδέχεται φίλους και πελάτες πάντα με νόστιμη και ποιοτική κουζίνα, καλό κρασί και παγωμένες μπύρες, αλλά και λειτουργία μπαρ για τους πιο… απαιτητικούς της διασκέδασης.

Από το μενού δεν θα μπορούσε να λείψει και η μουσική, με τους Λαρισαίους να απογειώνουν live για όλα τα γούστα, αφού έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά ακούσματα από αγαπημένους ντόπιους καλλιτέχνες αποτελούν εγγύηση για κέφι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως!

Πάρτε μια γεύση από τα… προηγούμενα και σπεύσατε για κρατήσεις στο τηλ. 2414006699 για τα καλύτερα που έρχονται, αφού εκτός των παραδοσιακών ακουσμάτων (Πέμπτη), το ταξίδι σε έντεχνα και λαϊκά μονοπάτια (Παρασκευή) και το αγαπημένο Κυριακάτικο μεσημέρι, το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου (21.30 μμ) η Μαρία Σπυροπούλου (τραγούδι), ο Δ. Ανυφαντής (μπουζούκι) και ο Στ. Γατσαποστόλης (κιθάρα) αναμένεται να βάλουν… φωτιά στη διασκέδαση σε ένα μοναδικό live στο μεζέ-μεζέ!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ