ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ Μ. ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Θ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Μια συναυλία για τα αδέσποτα ζώα διοργανώνει το φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας», σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, στο χώρο του Κηποθεάτρου Λάρισας στις 9:30 μ.μ., υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

Η Ματούλα Ζαμάνη, μια από τις πλέον αγαπημένες τραγουδοποιούς του ελληνικού κοινού επιστρέφει στη σκηνή της Λάρισας και ενώνει τη φωνή της με τον μοναδικό Θανάση Παπακωνσταντίνου, που θα βρίσκεται εκεί σε φιλική συμμετοχή, σε μια μαγική βραδιά αφιερωμένη στους πιο αδύναμους της κοινωνίας μας, τα αδέσποτα ζώα.

«Στόχος είναι η βραδιά αυτή να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης όπου θα ενωθούν οι φωνές όλων των ευαισθητοποιημένων πολιτών που παλεύουν για τη διάσωση όλων εκείνων των ζώων που μάχονται καθημερινά για να επιβιώσουν στους ελληνικούς δρόμους», σημειώνουν οι «Αδέσποτοι Εθελοντές», ενώ τα έσοδα της συναυλίας, στην οποία οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς, θα διατεθούν αποκλειστικά για τη φροντίδα, στήριξη, σίτιση και περίθαλψη αδέσποτων ζώων της πόλης μας.

Τους τραγουδοποιούς θα συνοδεύσουν οι μουσικοί:

Αγγούσης Νίκος, Γούναρης Μένιος, Δημητριάδης Δημήτρης, Καζαντζής Θάνος, Κόλλιας Νίκος, Κονταράτος Γιάννης, Κλαδούρης Γιώργος, Νικολόπουλος Κώστας.

Εξοπλισμός ήχου και φωτισμού: Κυριλλίδης Στέλιος.

Τιμή εισιτηρίων: 10€

Σημεία διάθεσης στα καταστήματα:

Snuff Tobacco Store (Κατάστημα 1: Φιλελλήνων 53Α, Φρούριο Λάρισας – Κατάστημα 2: Κουμουνδούρου 1)

Βιβλιοχαρτοπωλείο FLASH – Καλτσάς Αχιλλέας (Παπαναστασίου Αλέξανδρου 57)

Οφηλία Pet Shop – Grooming Salon (Καλλιθέας 5)

“Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι και το paidis.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ