ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε.  Λάρισας «ΟΡΦΕΑΣ» – ΟΚΑΝΑ, καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως εξωτερικοί συνεργάτες, για την στελέχωση του Εργαστηρίου Ζωής, στις παρακάτω ειδικότητες:

 1. Ψυχολογίας
 2. Κοινωνιολογίας
 3. Κοινωνικής Ανθρωπολογίας
 4. Κοινωνικής Εργασίας και Διοίκησης (Π.Ε./Τ.Ε.)
 5. Εικαστικών
 6. Θεατρολογίας
 7. Αφήγησης Παραμυθιού
 8. Δημιουργικής Γραφής
 9. Φιλολογίας
 10. Χορού – Χορογραφίας
 11. Φωτογραφίας
 12. Μουσικής
 13. Δημοσιογραφίας (απόφοιτοι Σχολής Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ή με τουλάχιστον 5ετή επαγγελματική εμπειρία σε μέσο ενημέρωσης και μέλη δημοσιογραφικών ενώσεων).

Θα συνεκτιμηθεί η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου, η καλή γνώση τουλάχιστον μιας ξένης γλώσσας- κατά προτίμηση της αγγλικής, η χρήση  Η/Υ, οι ειδικοί τίτλοι σπουδών καθώς και η προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο.

Οι υποψήφιοι, μαζί με την αίτησή τους, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (Ν. 1599) όπου θα αναφέρεται το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη  θέση, η αποδοχή της συνεργασίας (σύμβασης έργου ορισμένου χρόνου – Δελτίο παροχής Υπηρεσιών ή δυνατότητα έκδοσής του) και το βιογραφικό σημείωμά τους .

Η  κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 αυτοπροσώπως ή με νόμιμη εξουσιοδότηση του ενδιαφερομένου, καθημερινά από 10.00 μέχρι 13.00, στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Μανωλάκη 11Δ ή ταχυδρομικώς με συστημένη αποστολή,  στην ίδια διεύθυνση (αποδεικτικό η σφραγίδα ταχυδρομείου)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2410 555935.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com