ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΙΓΑΝΗΣ

Με το νέο δήμαρχο Γ. Μανώλη συναντήθηκαν ιδιοκτήτες γης στην περιοχή των Μεσαγγάλων, μέλη του συνεταιρισμού πρώην ΜΟΜΑ

Την ένταξη των οικοπέδων τους στον γενικό πολεοδομικό σχεδιασμό του Δήμου Τεμπών για την παραλία της Αιγάνης, ζήτησαν από τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του, τα μέλη του συλλόγου «Οικοδομικός Συνεταιρισμός «Μεσάγγαλα», πρώην ΜΟΜΑ.

Τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωάννης Γουγουλιάς, όσο και τα υπόλοιπα μέλη ενημέρωσαν τον κ. Μανώλη για την υφιστάμενη κατάσταση, όπου οι 380 ιδιοκτήτες οικοπέδων στην περιοχή των Μεσαγγάλων από το 1993 που αγόρασαν τα οικόπεδα τους, λόγω της μη ολοκλήρωσης του σχεδίου για την οικιστική ανάπτυξη της περιοχής, αδυνατούν να προβούν σε οποιαδήποτε οικοδόμηση.

Στη συνάντηση με τον δήμαρχο παρέστη και ο δικηγόρος κ. Γιώργος Σεληγκούνας, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Οικιστική Ένωση Φυσικών Προσώπων Καθηγητών ΤΕΙ Λάρισας -Παραθεριστική Κατοικία η «Κουλούρα», όπου και ο εν λόγο σύλλογος αντιμετωπίζει το ίδιο ζήτημα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης δεσμεύτηκε να δοθεί λύση στο αίτημα των δύο συλλόγων, και να προχωρήσει  άμεσα το σχέδιο για την οικιστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, που ξεκίνησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, με στόχο την πολεοδομική οργάνωση των παράκτιων οικισμών.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ