ΛΑΡΙΣΑ: ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ

Πρόβλημα και σε άλλο παιχνίδι με την έναρξη της εμποροπανήγυρης-Επιτόπου αυτή την ώρα υπεύθυνοι του δήμου

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο χώρο του λούνα παρκ που λειτουργεί στο παζάρι της Λάρισας, όπου σύμφωνα με Λαρισαίο που προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο κινδύνεψαν μικρά παιδιά όταν αποκολλήθηκε γιρλάντα φωτισμού καταλήγοντας σε άδειες θέσεις του παιχνιδιού από ύψος και σε ελάχιστη

απόσταση από τα κεφαλιά παιδιών που βρισκόταν πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι του λούνα παρκ, που ανήκει στη γνωστή επιχειρηματία με το λουνα παρκ στον Αλμυρό όπου σημειώθηκε δυστύχημα με θύμα κοπέλα.

Έντρομοι οι παριστάμενοι εγκατέλειψαν το παιχνίδι, η λειτουργία του οποίου διεκόπη άμεσα, ενώ ο τρομοκρατημένος γονιός ενημέρωσε για το περιστατικό την αστυνομία και το δήμο Λαρισαίων.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

“Λούνα Παρκ του τρόμου.
Δεν θα πω πολλά γιατί είμαι ταραγμένος.
Πριν 2 ώρες ανέβηκα με την 6χρονη κόρη μου στο “ΚΑΡΑΒΙ”, ένα από τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ στο παζάρι.
Ξέρετε… το ίδιο Λούνα Παρκ, της ίδιας ιδιοκτήτριας που πριν ένα μήνα ήταν στον Αλμυρό…
Κατά την ταλάντωση λοιπόν, λύνεται ένα φως 1,5μ μήκος & 10εκ πλάτος, ΜΕ ΤΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ και σκάει από ύψος 6μ, δυο θέσεις μπροστά από εμάς και μια θέση μπροστά από 3 άλλες κοπελίτσες που τσίριζαν τρομοκρατημένες μέχρι να σταματήσει εκτάκτως το παιχνίδι.
ΕΥΤΥΧΩΣ οι θέσεις εκείνες ήταν άδειες.
Έχω ενημερώσει αστυνομία και δήμο.
Προσέχετε”.

Στο χώρο επικρατεί αυτή την ώρα ένταση με Λαρισαίους να ζητούν από το δήμο ακόμη και το «σφράγισμα» των εγκαταστάσεων, ενώ άνθρωποι του δήμου προσπαθούν να εκτονώσουν την κατάσταση.

Αξίζει πάντως να επισημανθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στη σελίδα πρόβλημα εντοπίστηκε και σε άλλο παιχνίδι του παζαριού την ημέρα της έναρξής του, όταν «ξεκούμπωσε» ξύλινη βάση σε παιχνίδι τρενάκι όπου κινούνταν βαγόνια με μικρά παιδιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν σπινθήρες και να διακοπεί απότομα η λειτουργία του.

«Οι ζώνες γλύτωσαν μικρά παιδιά από τραυματισμούς, καθώς το τράνταγμα ήταν ισχυρό», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ζητώντας αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια των παιχνιδιών του παζαριού.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ