ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ευρεία σύσκεψη με θέμα την πολιτική προστασία στο Δήμο Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Δημαρχείο Ελασσόνας με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων, στην οποία έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις συνθήκες ετοιμότητας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και απρόβλεπτων γεγονότων.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ελασσόνας Νικ. Γάτσα, ο οποίος ζήτησε από τους εκπροσώπους των φορέων να ενημερώσουν τη νέα δημοτική αρχή για τις δυνατότητες και τις αδυναμίες στον τομέα της έγκαιρης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης έκτακτων φαινομένων.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων και τον πρώην Αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας Διον. Μπαλούκα για την ενημέρωση και επισήμανε την ανάγκη σταθερής συνεργασίας και επικοινωνίας στον ευαίσθητο αυτό τομέα της πολιτικής προστασίας, για να αποφευχθεί κάθε πιθανός κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας Κων. Γαβριηλίδης, ο αναπληρωτής Διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας Αντ. Θώμος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας Ελ. Μουλτσιάς, ο αναπλ. Προϊστάμενος του Δασαρχείου Ελασσόνας Χρ. Αναστόπουλος, ο Δασάρχης Λάρισας Αστ. Γκάτσικος, ο αξιωματικός της 361 ΠΑΠ Ελασσόνας Αστ. Τσιτσιβάς, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Δημ. Νάκας, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας Αλ. Φλέγγας, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Ενεργών Πολιτών Θεοδ. Γιαβούρογλου.

Παρόντες στη σύσκεψη οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας Ιω. Νάνος, Ιω. Δραγατσίκης, Γεω. Κατσιούρας,  Δημ. Καρανίκας, Διον. Κουρουμπίνας, Φρ. Καρκαβανίδου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ Ιππ. Τζιουμακλής, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Αστ. Δημουλάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κων. Πασχόπουλος, Κων. Δήμκος και οι δημοτικοί υπάλληλοι Μελιτίνη Δάσιου (υπεύθυνη πολιτικής προστασίας Δήμου Ελασσόνας) και Χρ. Κουρδή (υπεύθυνη περιβάλλοντος).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ