ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΤΟΥ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με σύνθημα «ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ – ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ», τα νήπια του 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου τίμησαν την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Τα νήπια είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πλήθος αθλήματα αλλά και παιχνίδια παρουσία γονέων και φίλων τους.

Οι αθλητικές δραστηριότητες έγιναν στο κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου και υποστηρίχθηκαν από τις έμπειρες γυμνάστριες, Μάγγου Στέλλα, Μουστάκα Έλση και Τρίγγα Άννα – Μαρία. Στις δραστηριότητες συμμετείχαν εκτός από τα παιδιά και τις παιδαγωγούς τους και αρκετοί γονείς.

Κεντρικός στόχος των δραστηριοτήτων ήταν η ενεργοποίηση των νηπίων για συμμετοχή τους στην άθληση, αλλά και η ενημέρωση των γονέων για τα ευεργετικά οφέλη του αθλητισμού σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή για την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής. Στο τέλος των αθλητικών δραστηριοτήτων δόθηκαν σ’ όλα παιδιά έπαινοι συμμετοχής, μετάλλια και χυμοί.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί το Δήμο Τυρνάβου για την παραχώρηση του Γυμναστηρίου και τις γυμνάστριες για την άριστη διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ