ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι αρχές συνδέουν τον πωλητή με το μεγάλο κύκλωμα που εξαρθρώθηκε πρόσφατα στην Αθήνα

Μεγάλη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στην εμποροπανήγυρη της Λάρισας, ενώ στο πλαίσιο των ελέγχων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες προϊόντα «μαϊμού» που έφεραν σήματα πασίγνωστων οίκων και εταιρειών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο στόχαστρο των αρχών και υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παραεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, τη Δημοτική Αστυνομία και Διεύθυνση Ανάπτυξης – Τμήμα Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας βρέθηκε το παζάρι της Λάρισας, όπου και εντοπίστηκε επιχείρηση πώλησης απομιμητικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο του ελέγχου κατασχέθηκαν δεκάδες παράνομα προϊόντα όπως τσάντες, πορτοφόλια, σακίδια κ.ά. που έφεραν επώνυμα  σήματα, ενώ όπως ανακοινώθηκε η επιχείρηση συνδέεται με ευρύτερο κύκλωμα προώθησης απομιμητικων προϊόντων εκτός της περιοχής και το οποίο διερευνάται από την ΕΛΑΣ.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ