ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

Κάλεσμα για τη σημερινή κινητοποίηση και από την Αντιπολεμική Κϊνηση Λάρισας

Η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας καλεί τους Λαρισαίους να υψώσουμε  φωνή διαμαρτυρίας και να συμμετάσχουμε στην πικετοφορία  που καλεί η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας, σήμερα  Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., μπροστά στο Α΄ Αρχαίο Θέατρο, με αίτημα «Να μην ανανεωθεί η συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ, για τις στρατιωτικές βάσεις». 

Xρέος όλων των αντιπολεμικών και αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων, είναι η κοινή δράση για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί και αντεπιτεθεί το κίνημα και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η επικείμενη  επίσκεψη Πομπέο στοχεύει στην ανανέωση κι επέκταση της “Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας” μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ.

Το αποτέλεσμα θα είναι νέες Αμερικανο -Νατοϊκές βάσεις στη χώρα που θα την οδηγούν σε ακόμη πιο βαθιά πρόσδεση  στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς χεδιασμούς.

Όλοι στον δρόμο του αγώνα! Να ορθώσουμε τείχος αντίστασης ενάντια στην Ελληνο-Αμερικανική Συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις και τα πυρηνικά, που ετοιμάζεται να  υπογράψει και να επεκτείνει  η κυβέρνηση της ΝΔ, στο πλαίσιο του «Στρατηγικού Διαλόγου» με τις ΗΠΑ, πατώντας στο έδαφος που έστρωσε η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Να αναπτύξουμε, να κλιμακώσουμε την πάλη μας και να δώσουμε αγωνιστική απάντηση στην επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού των Εξωτερικών των ΗΠΑ Πομπέο, που έρχεται στην Αθήνα αρχές Οκτώβρη.

Ο Πομπέο είναι ανεπιθύμητος!

-Να κλείσουν οι Αμερικανο -Νατοϊκές βάσεις του θανάτου . ΟΧΙ στα πυρηνικά.

-Να μην ανανεωθεί αλλά να καταγγελθεί η «Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ»

-Να φύγουν τώρα τα Αμερικάνικα DRONES από την 110 Π.Μ. της Λάρισας και να μη γίνουν η οι νέες  βάσεις των ΗΠΑ στη Λάρισα , Στεφανοβίκειο και Αλεξανδρούπολη .

-Καμιά συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό.

-Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ