ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Καθημερινά είναι τα παράπονα που δέχεται τους τελευταίους μήνες το paidis.com, από αγανακτισμένους κατοίκους του Αμπελών, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα εξαιτίας της άσχημης κατάστασης στην οποία έχει επέλθει το εσωτερικό δικό δίκτυο λόγω της κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης.

Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της σκόνης που αναδύεται ενώ προκαλούνται πολλές ζημιές στα οχήματα που κινούνται σε αυτό το δίκτυο που είναι γεμάτο λακκούβες.

Χαρακτηριστική είναι η επιστολή κατοίκου, τα στοιχεία του στη διάθεση της σελίδας, ο οποίος αναφέρει:

“Είμαι κάτοικος του Αμπελώνα. Εδώ και δυο μήνες που ανοίχτηκαν οι δρόμοι για την κατασκευή του υπόνομου, μας έχει φάει η σκόνη με σημαντικές επιπτώσεις τόσο στην υγεία όσο και στην μετακίνηση.

Διαλύθηκε όλο το εσωτερικό οδικό δίκτυο, έχουμε χαλάσει τα αυτοκίνητα μας κατάντησε η κοινότητα του Αμπελώνα σαν χωριό της Αφρικής. Πότε θα αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο άγνωστο! Σε λίγο έρχεται και ο χειμώνας και θα μας φάει η λάσπη.

Η δικαιολογία να πατηθεί το χώμα από τα αυτοκίνητα μας, λες και είναι οδοστρωτήρες, δεν ισχύει, τη στιγμή που υπάρχουν ειδικά μηχ/τα για το πάτημα. Αυτό το φαινόμενο δεν υπάρχει πουθενά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ