ΚΙΝΔΥΝΟΣ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΔΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Πραγματικά συγκλονίζει η επιστολή του διευθυντή του 1ου ΙΕΚ Λάρισας προς την τεχνική υπηρεσία του δήμου Λαρισαίων σχετικά με το θέμα της αποκόλλησης σοβάδων από αίθουσα σχολικού συγκροτήματος της Λάρισας στην οποία αναφέρθηκε με ρεπορτάζ το paidis.com, αφού όπως σημειώνει στο έγγραφό του ο διευθυντής, κ. Ευθ. Παπαδόγιαννης, μαζί με τους σοβάδες έφυγαν και τσιμέντα που καθιστούν ακόμη πιο σοβαρό και επικίνδυνο το πρόβλημα.

Στο έγγραφό του, το οποίο κοινοποιήθηκε στο υπουργείο, στη διεύθυνση β/βαθμιας εκπαίδευσης και στα συστεγαζόμενα σχολεία αναφέρονται τα εξής:

“Σας αναφέρουμε ότι σήμερα στις 01/10/2019 και ώρα 13.40 κατά την είσοδό μας στο αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος Τέρμα Καρδίτσης όπου στεγάζεται το 1Ο ΔΙΕΚ Λάρισας αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι σοφάδων μαζί με τσιμέντο από την οροφή και έπεσε στο σημείο όπου σήμερα και ώρα 14.15 είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί ή συνέλευση διδασκόντων, επίσης και ώρα 15.30 θα γινόταν ενημέρωση όλων των καταρτιζομένων για την εύρυθμη έναρξη του φθινοπωρινού εξαμήνου 2019Β.

Από την αποκόλληση προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές – φθορές τόσο στην οροφή όσο και στο δάπεδο του αμφιθεάτρου, δίχως να υπάρχει τραυματισμός, διότι ευτυχώς δεν είχαν εισέλθει άτομα  εντός του χώρου.

Η συγκέντρωση – συνέλευση των εκπαιδευτών και των καταρτιζομένων θα πραγματοποιηθεί στο διάδρομο του κτηρίου.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και τεχνικό έλεγχο του κτηρίου, διότι στο σχολικό συγκρότημά μας στεγάζονται πολλές σχολικές μονάδες από 8.00 το πρωί έως και 10.00 το βράδυ”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com