ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Θα συμμετέχει και σε διεθνές φεστιβάλ του Βιετνάμ

Η παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος της νέας χρονιάς, των συντελεστών των παραστάσεων αλλά και της νέας διοίκησης του Θεσσαλικού Θεάτρου βρέθηκαν στο επίκεντρο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο θέατρο «Κώστας Τσιάνος».

Ευχαριστώντας την απερχόμενη διοίκηση για την εξαιρετική συνεργασία η καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου Κυριακή Σπανού αναφέρθηκε στο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της σεζόν με παραγωγές με επίκεντρο τα πολλαπλά πρόσωπα της γυναίκας αλλά και σπουδαίες συμπαραγωγές, λειτουργία παιδικής και πειραματικής σκηνής και γνωστές θεματικές ενότητες όπως οι «Φθινοπωρινές Συναντήσεις», ενώ όπως έγινε γνωστό θα συνεχισθεί ο επιτυχημένος θεσμός με τη φιλοξενία επαγγελματικών ομάδων Θεσσαλών καλλιτεχνών κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης έγινε ειδική αναφορά στη συμμετοχή του Θ.Θ στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Πειραματικού Θεάτρου με την παράσταση «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο», σε σκηνοθεσία Κ. Σπανού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 14 Οκτωβρίου στο μακρινό Ανόι του Βιετνάμ, ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους η απερχόμενη πρόεδρος Β. Τσεκούρα ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία και ευχήθηκε στη νέα διοίκηση «μια λαμπρή θητεία».

«Στόχος μας η πρόοδος της πόλης και του Θεσσαλικού Θεάτρου. Θα κάνουμε όλοι μας κατάθεση ψυχής για να δικαιώσουμε τη φήμη του», ανέφερε από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του ΔΣ Νίκος Καλτσάς, με τα μέλη της διοίκησης να περιγράφουν πνεύμα συνεργασίας, στο οποίο και προτίθενται να κινηθούν.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ