ΈΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ – WHEELING2HELP ON TOUR!

Ανακοίνωση της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας

Η πρώτη κινητή έκθεση φωτογραφίας του WHEELING2HELP είναι γεγονός! Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου ετοιμαζόμαστε για τη Λάρισα και σας περιμένουμε μαζί με την φωτογραφική Λέσχη Λάρισας στο Πνευματικό Κέντρο Ζιαζιά (Χαραυγή), από τις 20.00 για να πούμε τα νέα μας και τα σχέδιά μας.

Είσοδος Ελεύθερη

*Λίγα λόγια για την έκθεση…

Με τίτλο ”Ταξίδι από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ” θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε εικόνες και συναισθήματα από τα πρότζεκτ που κάνουμε στα ταξίδια αλληλόδρασης MyQuest τα τελευταία 3 χρόνια σε κοινότητες σε Αφρική και Ασία!

Εθελοντές μας από 12 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο προθυμοποιήθηκαν να φιλοξενηθεί η έκθεση στην πόλη τους, οπότε ξαναπαίρνουμε τους δρόμους!

Το Wheeling2help και τις δράσεις του θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όσοι επισκεφθούν τη φωτογραφική έκθεση μόνο για μία μέρα, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν 42 φωτογραφίες εθελοντών μας που αποτυπώνουν τις εμπειρίες τους. Στο πλαίσιο της φωτογραφικής έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται αποσπάσματα από τις παραπάνω δράσεις, καθώς και εντυπώσεις και μαρτυρίες από όσους συμμετείχαν σε αυτές.

Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε και να σας ταξιδέψουμε!

Περισσότερα:https://www.facebook.com/events/2485809645039969/

Πληροφορίες έκθεσης: Πνευματικό Κέντρο Ζιαζιά, Ροδόπης 48 (Χαραυγή)

Τρίτη 8 Οκτωβρίου: Ώρα: 20.00 Συνδιοργάνωση : Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας

*Το Wheeling2help είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων που στόχο έχει να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

https://www.wheeling2help.com

https://www.facebook.com/Wheeling2help/

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com