Ε.Τ.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ…

Αντιμέτωποι με την άρνηση ταμία και διευθυντή να τους εξυπηρετήσουν μετά τη λήξη του ωραρίου στις 2 μ.μ. παρά το γεγονός ότι βρισκόταν εντός του υποκαταστήματος, και είχαν προμηθευτεί χαρτί προτεραιότητας από νωρίς το πρωί βρέθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα συναλλασσόμενοι με το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας

στον Τύρναβο.

Οπως καταγγέλλουν στις 2 ακριβώς ο ταμίας έκλεισε το γκισέ λέγοντας ότι τελείωσε το ωράριο και παρέπεμψε τους διαμαρτυρόμενους στον διευθυντή του υποκαταστήματος.

Εκείνος με τη σειρά του τους είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και ότι θα έπρεπε να επιστρέψουν την επόμενη μέρα στην Τράπεζα. Μάλιστα έμεινε αμετάπειστος ακόμη και όταν οι διαμαρτυρόμενοι του εξήγησαν ότι την επομένη θα χρειαστεί να πληρώσουν προσαυξήσεις για τις υποχρεώσεις τους.

Αν πράγματι ισχύουν οι καταγγελίες τότε βρσκόμαστε μπροστά σε νέα ήθη αφού μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να εξυπηρετούνται την ίδια μέρα όσοι βρίσκονται εντός του καταστήματος μετά τη λήξη του ωραρίου και το κυριότερο όταν έχουν προμηθευτεί από νωρίς χαρτί προτεραιότητας.

Αν θέλουν οι υπεύθυνοι ας δώσουν κάποια εξήγηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ