ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη  και  συγκεκριμένα  στη  παραλία της Αρετσούς  στο ‘μπαλκόνι της Προποντίδας’ θα εμφανιστεί αυτή τη Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Τυρνάβου,  ύστερα από πρόσκληση του Προοδευτικού Συλλόγου Αρετσούς Δέρκων, με ένα πλήρως ανανεωμένο και διαφορετικό πρόγραμμα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ορχήστρα κέρδισε τις εντυπώσεις των διοργανωτών μετά την εμφάνιση της τον Αύγουστο στο Πλαταμώνα. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος η φιλαρμονική του Μακρυγιάλου και οι χορωδίες:

Ηρακλείδες του Μορφωτικού Πολιτιστικού συλλόγου Πλαταμώνα, Παλαιών Προσκόπων και Οδηγών Θεσσαλονίκης και του Προοδευτικού Συλλόγου Αρετσούς Δέρκων.

Έίναι η πρώτη εμφάνιση εκτός πόλης της ορχήστρας για την καινούργια σχολική χρονιά , χρονιά η οποία θα είναι γεμάτη ενδιαφέρον. Το έργο της ορχήστρας και η δουλειά που γίνεται αναγνωρίζεται πλέον σε όλο τη χώρα ενώ ο ρόλος της φιλαρμονικής έχει αναβαθμιστεί πλήρως.

“Εχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα αλλά πιστεύω ότι είμαστε πλέον σε καλό δρόμο. Υπάρχουν πολλές ιδέες και πολλές προτάσεις από πολλά μέρη της χώρας μας και του εξωτερικού, πράγμα το οποίο είναι η επιβράβευση της προσπάθειας. Η Φιλαρμονική είναι μια ορχήστρα η οποία μπορεί να παίξει τα πάντα χωρίς να έχει όρια. Δεν είναι μια ορχήστρα που παίζει μόνο εμβατήρια. Απεναντίας είναι μια ορχήστρα που παίζει και αυτά! Οι δυνατότητες είναι τεράστιες και το έργο που προσφέρει έχει ανεκτίμητη αξία”, δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος της Φιλαρμονικής κ. Θέμης Σαμαντζής.

Η Φιλαρμονική είναι καθημερινά ανοιχτά 3-9 ενώ για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2492025767 η στο 6980960012

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ