ΦΟΒΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ

Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι εκτός των Απτόσογλου – Μπαλτά, στο VAR ορίσθηκε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ο οποίος στον περσινό ημιτελικό της ΑΕΛ με την ΑΕΚ σε απόσταση δύο μέτρων έκανε πως δεν είδε την γροθιά στον ποδοσφαιριστή μας Αγκάνοβιτς με αποτέλεσμα να πάρει την μπάλα ο Μασούντ και να πετύχει το γκολ

της ΑΕΚ.

Δηλαδή στο παιχνίδι του Σαββάτου έχουμε απέναντι μας δύο βοηθούς διαιτητών και ένα χειριστή VAR που αποδεδειγμένα έχουν αλλοιώσει αποτελέσματα αγώνων της ΑΕΛ εις βάρος μας και ειδικά ο χειριστής VAR ο Ζαχαριάδης έχε βοηθήσει την ΑΕΚ να παίξει στον τελικό του κυπέλου Ελλάδος αντί της ΑΕΛ.

Ειλικρινά έχουμε αγωνία για την διαιτησία του αγώνος μας με την ΑΕΚ και ευχόμαστε να διαψευστούμε.

Και αυτή την ανακοίνωση την κοινοποιούμε και στους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη.

Υ.Γ. Δυστυχώς ο κ. Περέιρα και ο κ. Τριτσώνης δεν έχουν αντιληφθεί ότι ορίζοντας ξένους διαιτητές σε κάποια ματς ντέρμπυ, το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, το ποιος θα βγει στην Ευρώπη, το ποιος θα πάρει το κύπελλο και το ποιοι θα υποβιβασθούν, θα το καθορίσουν οι έλληνες διαιτητές αυτών των ματς, γι’ αυτό το λόγο πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τώρα που ο κόσμος γυρίζει στα γήπεδα από τα οποία τον είχαν διώξει από το 1996 ο Θωμάς Μητρόπουλος , ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι λοιποί και προσπαθούν να τους διώξουν πάλι οι Παπαδόπουλοι, οι Λάμπρου, οι Απτόσογλου κ.λ.π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com