ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, προστάτη της Δικαιοσύνης την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, συνδιοργάνωσαν στη Λάρισα οι δικαστές των δικαστηρίων, ο Δικηγορικός Σύλλογος και ο σύλλογος δικαστικών υπαλλήλων του νομού.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με  λειτουργία με αρτοκλασία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλείου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου και παρουσία εκπροσώπων των τοπικών πολιτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε δεξίωση στο κέντρο «ΦΡΟΥΡΙΟ».

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Παρασκευή με συναυλία που συνδιοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος με τον Σύλλογο Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στις 8.30 μ.μ.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας θα ερμηνεύσει γνωστές σελίδες του συμφωνικού ρεπερτορίου, χορούς και βαλς των Fr. Schubert, Brahms, Strauss κ.α. Θα συνοδέψει σε άριες από όπερες των G. Verdi, G. Puccini τους σολίστες Βάνα Μάνη σοπράνο και Χρήστο Παπαγεωργίου τενόρο. Θα παρουσιάσει επίσης τραγούδια από Μιούζικαλ του Α. L.Weber με σολίστ την Ελλη Νταϊλιάνη. Διευθύνει ο Χρήστος Κτιστάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ