ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΙΑΜΒΟ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Χορίαμβος»! Ωράριο εγγραφών και ενημέρωσης των εκδηλώσεων και των δρώμενων της νέας σχολικής χρονιάς καθημερινά 18.00 – 22.00.

Έδρα του συλλόγου: Γαληνού 5 & Φαρμακίδου, Λάρισα και τηλέφωνα επικοινωνίας:

Ζωή Σαραφείδου 6909846224, Νίκος Σαμαρίνας  6907701342 & Ελένη Σαμαρίνα 6972931943.

Τμήματα που θα λειτουργήσουν τη φετινή χρονιά είναι Παραδοσιακοί χοροί με το χοροδιδάσκαλο Νίκο Σαμαρίνα καθώς και τρίμηνο τμήμα εκμάθησης Ζεϊμπέκικου και Χασάπικου, Νησιώτικα με την Ελευθερία Καραγεωργίου, Lindy Hop-Swing με το Γιώργο Μεταξιώτη, Oriental dance με τη Ζωή Σαραφείδου, Χειροποίητο κόσμημα με τη Βάγια Χαλούλη, Φωτογραφία με τον Αποστόλη Ντόμαλη, Δημιουργική γραφή με τη Λίνα Βαλετοπούλου και το Θεατρικό Εργαστήρι του Χορίαμβου με τη Χριστίνα Βράκα.

Για τα τμήματα μουσικής –φωνητικής, φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα για: Κιθάρα κλασσική & ακουστική-φωνητική-αρμόνιο με την Ελένη Σαμαρίνα, Κιθάρα λαϊκή-ηλεκτρική Γιώργος Σαριγιάννης, Μπουζούκι – ούτι με τον Βαγγέλη Τσιαπλέ, Μαθήματα τραγουδιού musical, κλασικού, jazz, soul, rnb με την Έλενα Γκατζά και Ακορντεόν με τον Δημήτρη Πατούλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ