ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η 1η συνάντηση της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου με τον νέο δήμαρχο Γιάννη Κόκουρα παρουσία και του αντιδημάρχου Οικονομικών Λάσκου Μανδηλά.

Πέραν του εθιμοτυπικού της συνάντησης ο πρόεδρος του συλλόγου Κ. Πετμεζάς και τα μέλη της διοίκησης Μ. Κατσικαβέλας, Ελ. Σιαΐνη,Αθ. Αβδουλάς και Αλ. Ζιώγας έθεσαν υπόψη του δημάρχου μία σειρά θεμάτων που απασχολούν το σύλλογο και έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, την αστυνόμευση, το κυκλοφοριακό και τα αδέσποτα, ενώ πρότειναν δράσεις στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της τοπικής αγοράς, όπως η πραγματοποίηση εκδήλωσης για κάποιο τοπικό προϊόν, η πραγματοποίηση κοινών εκδηλώσεων την περίοδο των εορτών, η τοποθέτηση σε δημοτικούς χώρους πινακίδων με συνθήματα του συλλόγου και ενημερωτικά μηνύματα για τους καταναλωτές.

Τέλος τέθηκε και το θέμα της δημιουργίας του open mall στον Τύρναβο, με τον κ. Πετμεζά να ζητά τη στήριξη του δήμου ώστε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ένταξης και του Τυρνάβου στο συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος αφού τόνισε ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο, δεσμεύθηκε να εξετάσει τα αιτήματα ώστε να συμβάλει η δημοτική αρχή στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ