ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΥΤΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνάντηση  Κ. Αγοραστού  –  Αδ. Γεωργιάδη, με διαβεβαιώσεις για αίσια κατάληξη

Λύνεται εντός των ημερών το θέμα της απορρόφησης  της τευτλοπαραγωγής  στο νομό  Λάρισας, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Ο κ. Αγοραστός είχε επικοινωνία για το θέμα με τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη. Και απέσπασε τη διαβεβαίωση ότι οι τευτλοπαραγωγοί

θα μπορέσουν να διαθέσουν κανονικά την παραγωγή τους στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και να πληρωθούν.

Να σημειωθεί ότι προ ημερών ο Σύλλογος Τευτλοπαραγωγών ν. Λάρισας είχε επισκεφτεί τον κ. Αγοραστό και τον είχε ενημερώσει για την εμπλοκή που είχε προκύψει με τη διάθεση της παραγωγής τους. Στο πλαίσιο της συμβολαιακής γεωργίας, οι παραγωγοί του νομού που καλλιέργησαν και  συγκομίζουν τη σοδειά τους εντός του Οκτωβρίου, βρέθηκαν  υπό τον φόβο ότι αυτή θα μείνει   αδιάθετη αφού το Εργοστάσιο Ζάχαρης κινδύνευε να μην ανοίξει.

«Το κράτος πρέπει να έχει συνέχεια. Το αρμόδια Υπουργεία κατέβαλλαν  σοβαρή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν εκκρεμότητες της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την διαβεβαίωση ότι το θέμα λύθηκε» τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ