ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΣΤΟΥ ΜΠΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Και τώρα όλα τα πιάτα της ταβέρνας με ένα τηλεφώνημα στο χώρο σας!!!

Στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί η ταβέρνα “Το Μεράκι” της οικογένειας Μπίτη. Ηδη από πέρυσι η αίθουσα της ταβέρνας ανακαινίστηκε με ένα υπέροχο αποτέλεσμα που προσφέρει, άνεση και ζεστασιά στους επισκέπτες.

Η ταβέρνα το Μεράκι που το καλοκαίρι ήταν πόλος έλξης επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή αποτελεί μία πρώτης τάξης πρόταση διασκέδασης και για το φθινόπωρο αφού συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον με την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, το άψογο αλλά και γρήγορο σέρβις και τις φθηνές τιμές.

Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας οι σούβλες (κεμπάπ πρόβειο, κοτόπουλο και χοιρινό), τα παϊδάκια πρόβεια και αρνίσια, το χειροποίητο μπιφτέκι και σουβλάκι. Και τώρα κάθε Σάββατο στην ταβέρνα το Μεράκι θα βρείτε αρνί στη σούβλα ψημένο με το μεράκι που διακρίνει τους υπεύθυνους της κουζίνας

Ανοικτά Κυριακές μεσημέρι

Από αύριο Κυριακή και κάθε Κυριακή μεσημέρι η ταβέρνα το Μεράκι θα είναι ανοικτή, ενώ κάθε Δευτέρα θα παραμένει κλειστή.

Και στο χώρο σας

Τώρα όλα τα πιάτα της ταβέρνας με ένα τηλεφώνημα φτάνουν στο σπίτι σας για να τα απολαύσετε στο χώρο σας με την παρέα ή την οικογένειά σας.

Ταβέρνα το Μεράκι, (Μπίτης) στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, τηλ.: 24920 32556, 6932 488551

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ