ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Θεσσαλίας με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και ειδικότερα των Τμημάτων Ασφαλείας και  Δίωξης Ναρκωτικών αυτής για τις επιτυχίες τόσο στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας όσο και της καταπολέμησης

των ναρκωτικών.

 

 

Ειδικότερα,  σε χρονικό διάστημα μιας βδομάδας εργαζόμενοι με ζήλο, μεθοδικότητα, αποφασιστικότητα και πολύωρη εργασία πέραν του ωραρίου, κατόρθωσαν μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική προανάκριση σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος είκοσι ενός (21) ατόμων και κατέσχεσαν πλήθος αντικειμένων που κυκλώματα αρχαιοκαπήλων θα εμπορεύονταν και συνάμα θα βεβήλωναν την πολιτιστική μας κληρονομιά. Οι ίδιοι αστυνομικοί την σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας συνέλαβαν ένα ληστή και εξιχνίασαν συνολικά δέκα υποθέσεις αρπαγής τσαντών σε βάρος ανήμπορων να αντιδράσουν συμπολιτών μας.

 

 

Επίσης, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) κιλά ηρωίνης, διακόσια (200) γραμμάρια κοκαΐνης και δύο πιστόλια. Αυτή βέβαια ήταν η κατακλείδα μιας εβδομάδας που προηγήθηκαν καίρια χτυπήματα και σε άλλα εξίσου σημαντικά προβλήματα τόσο της καθημερινότητας των πολιτών όσο και της πολιτιστικής αξιοπρέπειας της χώρας.

 

 

Κατόπιν των ανωτέρω, δεν μπορεί παρά να αισθανόμαστε υπερήφανοι γι αυτούς και ευχόμαστε η δράση τους να παράγει τέτοιου μεγέθους αποτελέσματα που θα εμπεδώνουν εις το έπακρο το αίσθημα ασφάλειας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ