«ΕΜΦΡΑΓΜΑ» ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ!

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ πήρε ο Αμπελωνιακός, που κρατούσε ωστόσο τη νίκη στα χέρια του μέχρι και το 87’ για να δεχθεί τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Αμπελιά, σε ένα «χορταστικό» 3-3 με ανατροπές στο σκορ και αποβολές.

Απόλαυση για τους φιλάθλους το παιχνίδι που διεξήχθη στην έδρα του Ολυμπιακού Αμπελιάς, με τον Αμπελωνιακό να προηγείται μόλις στο 4ο λεπτό με τέρμα του Κατσή, κάτι που αφύπνισε τους γηπεδούχους, που αρχικά ισοφάρισαν με τον Γκαραλιάκο στο 38’ για να προηγηθούν στο 41’, όταν ο Πράπας έγραψε το 2-1 ανατρέποντας το αποτέλεσμα.

Ο Αμπελωνιακός πάλεψε για την ισοφάριση και παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 74’ λόγω της αποβολής του Ηλιούδη τα κατάφερε στο 83’, όταν ο Χατζούλης σκόραρε για το 2-2, ενώ σε μια απίστευτη εξέλιξη ο Αλεξανδρής έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του πετυχαίνοντας το 2-3!

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, αφού αποβλήθηκε και ο Σ. Αλεξόπουλος για λογαριασμό του Αμπελωνιακού (89’), για να φτάσουμε στο 94’ όταν η Αμπελιά έφερε το ματς στα ίσα με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γκαραλιάκου.

Το σφύριγμα της λήξης άφησε γλυκόπικρη γεύση στους Αμπελωνίτες, που καίγονται για βαθμούς, κατάφεραν ωστόσο να περάσουν από μια σκληρή έδρα και να πάρουν τον πρώτο τους πόντο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Κουκούτσης, Αγγέλης, Ηλιούδης, Ποτόσογλου, Περδίκης, Κορδαλής (80′ Σαλοκανάς), Πλιάγκας, Καλούσης, Σταθάκος (73′ Παρασκευούδης), Γκαραλιάκος, Πράπας (61′ Καραγιάννης.).

Αμπελωνιακός: Βραζιτίκος, Γκιόνα (56′ Βούκιας), Πάνου, Δαλακώνης, Αλεξόπουλος Α., Αλεξόπουλος Σ., Κατσής (58′ Βαρσάμης), Χατζούλης, Κουδέρης, Αλεξανδρής (89′ Κυρατσής), Καρυπίδης 46′ (Γκαλμπογκίνης).

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ΕΠΣΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ